|
Post by Promatrač on Mar 10, 2016 20:33:53 GMT 1
Počinje prvenstvo, svim klincima želim puno uspjeha, što manje ozljeda i puno petica u školi. Samo nek je fairplay.
|
|
|
Post by sesvete on Mar 10, 2016 20:46:53 GMT 1
Samo da ne bude ozljeda,a ovom tati iz lokomotive koji vrijeđa zagreb i sesvete na blogu nk špansko 2004. nek malo smiri hormone.Evo svatko nek se javi kad prođe kolo pa da iskomentiramo rezultate lige.
|
|
|
Post by 1a on Mar 11, 2016 9:53:38 GMT 1
U srijedu odigrano Dinamo-Dubrava 9:0
|
|
|
Post by loksa on Mar 11, 2016 10:11:47 GMT 1
Cestitke dinamu,ali ne mogu vjerovati kad procitam komentare tate iz zagreba.Pa igrali su toliko prljavo i grubo(broj 11 i broj 5) da je to gotovo nevjerovatno.Napalili su se kao da je liga prvaka.Pozdravljam ovaj forum jer je to mjesto gdje ćemo svi konačno moći ostaviti komentar vezano za bilo koju tekme nase lige.Pozz.
|
|
|
Post by Gajnice on Mar 11, 2016 13:31:16 GMT 1
Mislim da je forum dobra stvar.Izgleda da su se posvađali lokosi i zagrebasi.Mi priznamo vodećoj trojci(diname,loksa i zagreb) da su bolji iako će se morati i oni oznjiti,a sa svim drugim ćemo se "pofajtati" pa tko bude bolji nek pobijedi.
|
|
|
Post by Admin on Mar 11, 2016 18:00:43 GMT 1
Dragi prijatelji dječjeg nogometa Drago mi je da smo napokon krenuli u nekakve diskusije na ovom forumu i da se to malo po malo pokrenulo. Ovaj forum je zamišljen kako bi mi roditelji mogli izmjenjivati informacije i naravno raspraviti o nekim tekmama,trenerima pa i gospodi sudcima ili čak o nekim nevezanim temama uz nogač naših klinaca. Znači ovo je naše od svih nas i zato otvarajte teme i ujedno odgovarajte da "forum izgori od komentiranja".S lobodno dajte i neki prijedlog što da dodamo ili čak izmjenimo jer da Vam budem iskren ovaj forum sam izradio za nekih 20 tak minuta pa sigurno dosta toga i fali. Što se komentiranja tiče svatko ima pravo na svoje mišljenje i neka ga slobodno napiše , ali molim Vas ono "fakat" Vas molim nastojte se kontrolirati jer me alergija hvata kada počnu vrijeđanja pogotovo djece i spominjanje djece u negativnom kontekstu ( npr. mali Jozo iz Npr . Nk Marsovac je katastrofa ) i takve postove ću brisati jer je to možda i mali Jozo pročitao i zamislite kako se mali Jozo osjeća. Stavljajte sve informacije (kada su turniri ,skupine ,termini) za sva godišta diljem lijepe naše. Napišite neku priču ili doživljaj s neke tekme ili turnira . Ma samo pišite ... Tipkovnica trpi sve i svašta. Kako nam kreće proljetni dio prvenstva u našem godištu (2004.) nadam se da čemo raspravljati o dojmovima već od sutra. Svim klincima želim puno sreće te uspješno nogometno i školsko proljeće 2016. Admin (Nk špansko 2004)
|
|
|
Post by winner on Mar 11, 2016 18:47:45 GMT 1
Mislim da je forum odlična stvar.Neka ne bude ozljeda i neka se klinci naigraju nogometa.Neka pobjedi bolji.Zanima me kako je izgledala Dubrava protiv Dinama iako rezultat sve govori.Zanima me iz razloga što nam je Dubrava konkurent za ispadanje po bodovima.Hvala unaprijed. P.S. Znam da je liga zatvorena i da nema ispadanja-
|
|
|
Post by grebza on Mar 11, 2016 20:55:10 GMT 1
Cestitke dinamu,ali ne mogu vjerovati kad procitam komentare tate iz zagreba.Pa igrali su toliko prljavo i grubo(broj 11 i broj 5) da je to gotovo nevjerovatno.Napalili su se kao da je liga prvaka.Pozdravljam ovaj forum jer je to mjesto gdje ćemo svi konačno moći ostaviti komentar vezano za bilo koju tekme nase lige.Pozz.
|
|
|
Post by loksa on Mar 12, 2016 13:28:10 GMT 1
Lokomotiva-Špansko 8-0.Prvo poluvrijeme su se gosti još i držali 2-0.Drugo poluvrijeme kod njih raspad ,a mi odlični Samo da zna tata iz Zagreba i oni će tako proći.
|
|
|
Post by Admin on Mar 12, 2016 15:14:57 GMT 1
Lokomotiva-Špansko 8-0.Prvo poluvrijeme su se gosti još i držali 2-0.Drugo poluvrijeme kod njih raspad ,a mi odlični Samo da zna tata iz Zagreba i oni će tako proći. Čestitke Lokosima. Bili su jednostavno bolji i raspoloženiji. Bravo
|
|
|
Post by Admin on Mar 12, 2016 19:39:39 GMT 1
Mi iz Španskog izgubili pošteno od Lokosa. Nego recite kako su igrali Sesvete i Trešnjevka? Za Dinamo i Dubravu znamo jer su tokom tjedna.
|
|
|
Post by loksa on Mar 13, 2016 21:29:53 GMT 1
nitko ne javlja druge rezultate
|
|
|
Post by fuca on Mar 14, 2016 10:45:18 GMT 1
Postavio sam pitanje na blogu Špančana,ali ipak mu je ovdje mjesto.Dakle pitanje glasi-Koji klub bi danas bio najbolji u 2004.godištu da mu se vrate djeca koja su u zagićima igrali u njemu? Odgovor je Prečko i Ponikve.
|
|
|
Post by grebza on Mar 14, 2016 20:44:09 GMT 1
Postavio sam pitanje na blogu Špančana,ali ipak mu je ovdje mjesto.Dakle pitanje glasi-Koji klub bi danas bio najbolji u 2004.godištu da mu se vrate djeca koja su u zagićima igrali u njemu? Odgovor je Prečko i Ponikve. I precko i ponikve su na tablici zavrsili iza dinama i zagreba (govorim o izlaznim zagicima) prema tome o cemu pricamo.
|
|
|
Post by Navijac on Mar 15, 2016 7:26:36 GMT 1
Postavio sam pitanje na blogu Špančana,ali ipak mu je ovdje mjesto.Dakle pitanje glasi-Koji klub bi danas bio najbolji u 2004.godištu da mu se vrate djeca koja su u zagićima igrali u njemu? Odgovor je Prečko i Ponikve. I precko i ponikve su na tablici zavrsili iza dinama i zagreba (govorim o izlaznim zagicima) prema tome o cemu pricamo.
|
|